Kogende vandhaner

Oplev glæden ved en vandhane med kogende vand

Spar tid på at koge vandet - altid klar direkte fra hanen. Med en kogende vandhane fra Grohe eller Quooker undgår du bekymringer ved kogende vand, da begge modeller er udstyret med børnesikring. Så selv de mindste kan være med i køkkenet uden, at frygte ulykker. Derudover er Grohe Red modellerne udstyret med BWT kalkfilter, så beholderen ikke skades.

Er det dyrt at have permanent kogende vand ved hånden 24/7?

  • For eksempel bruger Grohe Red 15W ved standby - Dette svare til kun ca 300 kr. om året i standby forbrug.
  • En Quooker bruger omkring 55 øre i standbytid i døgnet. Dette svare til ca. 200 kr. om året.
  • Har du brug for hjælp til montering? - så hjælper vi gerne, vi tilbyder professionelt vvs-installatører som fixer det hurtigt og nemt.
  • Vi monterer på hele Sjælland, Lolland, samt Falster.

Vil du prøve en kogende vandhane først, kan du kigge forbi vores udstilling og opleve en 3i1 kogende vandhane Fra Grohe.

Quooker pris:

På Topvvs.dk forsøger vi hele tiden for at have markeds bedste pris på modellerne fra Quooker.

Vi har hele deres sortiment, som findes i alle overfladerne som krom, rustfritstål, sort, messing, bruneret messing, og guld.

Der er mange der spørger om Quooker findes i kobber, men desværre er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at få den i den overflade.

Quooker med 5 slags vand:

Det er også muligt at få den fantastiske Quooker vandhane med brus, der leverer danskvand med CO2 der har en renhed af høj kvalitet.

Med en Quooker Cube, har du danskvand direkte i hanen døgnet rundt. en liter danskvand koster i gennemsnit 1,87 kr. og har en temperatur på 5 grader, når den bliver tappet.

Alt i alt får du en eksklusivt vandhane med kogende vand og brus

Quooker montering - kan jeg selv?

Har du skruet hænderne rigtigt på, kan du selv let installere din nye quooker. Der findes både monteringsvejledninger på www.quooker.dk og på sociale medier som Youtube Det eneste det kræver er at der er mulighed for at lukke for vandet under køkkenvasken, samt et lovligt jordet 230V strømforsyning ved installationen.

Aktive filtre