Handelsbetingelser.

Salgs-og leveringsbetingelser

Følgende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra TopVVS.dk medmindre andet er skriftligt aftalt mellem køber og Topvvs.dk
 

Indgåelse af aftale

Når du har lagt en ordre på webshoppen, vil du modtage en bestillingsbekræftelse.

Denne mail er alene en kvittering for, at vi har modtaget din ordre.

Der er først indgået en bindende aftale mellem dig og webshoppen, når du modtager

en ordrebekræftelse. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er webshoppen berettiget

til at annullere din ordre helt eller delvist, f.eks. som følge af pris- og tekstfejl

eller udsolgte varer. Hvis det sker, vil du naturligvis blive kontaktet.
 

PRIVAT POLITIK:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos TOPVVS.DK ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på topvvs.dk er TOPVVS.DK ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@topvvs.dk

 

AFBESTILLING: Ved afbestilling af en vare eller ændring af en ordre bedes TopVVS.dk kontaktes skriftligt, ved at du logger dig ind med dit personlige log in og skriftligt annullerer eller anmoder om ændring.
 

BETALING: Betalingsmetoder hos TopVVS.dk er Bank-overførsel, Dankort, Visa/Dankort, Kreditkort.

Vi trækker pengene når varen sendes fra lager, vi tager ikke kortgebyr.
 

BANK OVERFØRSEL: Ved Betalingsform: vælges ”Bank-overførsel” og pengene indsættes på vores konto i Møns Bank
 

Konto nr. 6140 - 0002012258. Iban-no: DK5861400002012258 Swift-Code: MONSDK21 Overførslen kan foregå via pc-bank, Netbank, web-bank eller manuel indbetaling via eget pengeinstitut. Ved betaling "Husk at oplyse navn og ordrenummer" til identifikation af ordre. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen

SÅDAN GØR DU: Vælg betalingsformen ”Bank-overførsel” og tryk på knappen ”næste”. Derefter ”bestil”. Efterfølgende vil der blive fremsendt en ordrebekræftelse via e-mail indeholdende din bestilling. Ordren vil først blive afsendt fra TopVVS.dk når beløbet er registreret i banken.

Ved bankoverførsel kan der gå op til 2 bank dage, før vi registrerer indbetalingen på vores konto.

Betalingskort: Ved denne betalingsform vælges: ”Dankort eller andet betalingskort” betaling, følg herefter anvisningerne trin for trin.
 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Delbetaling: Ved denne betalingsform vælges: ”Dankort eller andet betalingskort” derefter vælges Viabil, følg herefter anvisningerne trin for trin. Læs mere påwww.viabill.com/kredit

PRISER: For leverancer i Danmark gælder:

Alle priser hos www.topvvs.dk er inkl. moms. Valuta: DKK

Fragtprisen er fast på 59,00 kr, dog er der er gratis fragt ved køb over 1.000 kr.

Der er også mulighed for gratis fragt ved afhentning i vores butik i Næstved.

Vi sender varen med pakkepost eller fragtmand.

Din ordre kan være i nogle tilfælde være delt op i flere forsendelser.

Fragtprisen får du oplyst inden du godkender din bestilling.

For leverancer til de øvrige lande gælder: Alle priser hos 
www.topvvs.dk er inkl. Moms. Valuta: DKK (Norge, Grønland & Færøerne handler dog uden Dansk moms, som automatisk fratrækkes når leveringsadressen indtastes ved bestilling)

 

LEVERING: TopVVS.dk leverer i hele Danmark samt Norge, Sverige, Grønland & Færøerne. Ved forudgående aftale kan levering til resten af verden også lade sig gøre.

Levering af varer fra TopVVS.dk, forgår som følgende:

Dette sker med Fragtmand eller pakkepost (PostNord, GLS, Bring, og Dao365).

Varer der leveres med fragtbil, leveres til kantsten.

Levering af varer fra TopVVS.dk anses for sket, når forbrugeren har modtaget varen på leveringsadressen.

Hvis du som kunde giver fragtmand eller PostNord tilladelse til at varerne må stilles uden din tilstedeværelse, er dette det samme som fuld kvittering for modtagelse og sker på eget ansvar.

Når dette vælges, overgår risikoen for forsendelsen til dig som kunde. 
 

DET ER MEGET VIGTIGT

At tjekke om varen er intakt og ikke beskadiget ved modtagelsen fra fragtmanden / Pakkepost.

Det er altid en god ide at tage billeder af forsendelser der mistænkes for at have transportskader inden det pakkes ud. Er der skader, så tag gerne rigeligt med billeder af emballage og det skadet produkt.
 

Hvis synlige transportskade konstateres, bedes modtagelse nægtes, det vil sige (pakkeposten eller fragtmanden tager varerne med retur)
 

SKJULTE TRANSPORTSKADER Ved leverancer leveret af Danske Fragtmænd (efterfølgende DF) gælder følgende:

Hvis en forsendelse leveret af DF, indeholder en skjult transportskade som ikke umiddelbart var synlig ved modtagelsen, skal der hurtigst muligt og gerne senest 2 dage efter modtagelsen reklameres skriftligt direkte til os.

LEVERINGSTID: Leveringstiden står på varen i butikken, TopVVS.dk den normale leveringstid er for de fleste varer 2 hverdage.

 

Ved restordre eller længere leveringstid forsøger vi at orientere pr. mail om leveringstiden.

Leveringstiden er normalt på restordre ca. 10 – 20 hverdage.

I B2B skal der kontrolleres for fragtskader med det samme. Reklamation skal rettes til os for transportskader inden for 3 dage.

REKLAMATIONSRET: Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret på ydelser.

Er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte os på mail@topvvs.dk.

Varer købt hos TopVVS.dk har du til gengæld reklamationsret i 24 måneder. Bevar altid gerne din faktura, hvis der skulle opstå problemer med en vare.
 

Der ydes 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl på alle produkter.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Topvvs.dk bedes kontaktes inden varerne sendes retur. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående.

Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE at du ikke tager en vare i brug, før din reklamation er færdigbehandlet.

Varen sendes til:

Topvvs.dk

Skallegårdsvej 6B

4700 Næstved

(husk at mærke forsendelsen med ordrenummer)

 

FABRIKSGARANTI:

Nogle producenter tilbyder yderligere garanti på deres produkter.

I de fleste tilfælde vil de have kontakten mellem kunden og producenten går igennem os som forhandler.

Vi hjælper gerne med formidlingen af dette, men har derudover INTET med fabriksgarantien at gøre. Montering: Vi tilbyder montering på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Når du bestiller varer hos TopVVS.dk har du mulighed for at bestille montering af dine varer, vi tilbyder montering på hele Sjælland, Lolland & Falster, dette gør du ved at tilvælge montering på produktet "Inkl. montering – Ja tak" inden du godkender din ordre. Så vil du blive kontaktet af vores vvs-installatør Emil Hansen & Søn A/S for nærmere aftale omkring montering.

 

Se hvilke ydelser monteringen indeholder her - https://topvvs.dk/content/8-top-montage
 

FORTRYDELSESRET / RETURNERING / OMBYTNING:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller vi har indgået en aftale om en ydelse. Ydelser (montering) Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.
 

Varer

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen eller den dag, vi har lavet aftalen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@topvvs.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBER Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder f.eks. badekar, toiletter, kedler, baderumsmøbler og bruseafskærmninger og andre større og skrøbelige produkter. Returnering af disse større varer skal sendes som palle- eller stykgods

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 1.800 kr.

INGEN FORTRYDELSRET Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af ikke-finansielle ydelser, der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Særligt for ydelser

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret.

Rimelige omkostninger kan dække over i forbindelse med den udførte del af arbejdet, f.eks. materialer, arbejdstid, transporttid, hjælpematerialer etc.

Særligt for varer

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
 

Varen sendes til:

Topvvs.dk ApS

Skallegårdsvej 6B

4700 Næstved

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse kun mod forudgående aftale.
 

ERHVERVSKØB. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode.
 

SÅDAN RETURNERER DU EN VARE: Ved returnering af en vare kan TopVVS.dk kontaktes skriftligt på mail, eller ved at du logger dig ind med dit personlige login og skriftligt oplyser hvad du ønsker at returnere. Man vil her få oplyst hvordan returneringen kan foregå.

RETURNERING AF DEFEKTE VARER: Vi anbefaler at køber undersøger varen straks efter modtagelsen. Hvis køber ønsker at påberåbe sig, at leverancen skulle være utilstrækkelig eller behæftet med mangler, skal køber inden rimelig tid reklamere til TopVVS.dk

TopVVS.dk kontaktes skriftligt, ved at du logger dig ind med dit personlige log in og skriftligt reklamere, eller ved at sende en mail til mail@topvvs.dk

VARER / PRODUKTER: Du finder over 150.000 varenumre i shoppen ved at bruge søgefeltet

 

TopVVS.dk kan levere ALT indenfor vvs-branchens varesortiment, og finder du ikke hvad du søger, så send os en mail med dine ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os så vi kan hjælpe med at finde den vare som du skal bruge.

Oplys venligst så meget om varen som muligt, vvs – nummer, fabrikat og type. TopVVS.dk opretter så varen i butikken eller vi returnerer en mail med pris og leveringstid som kan bekræftes. Herefter er proceduren den samme, som hvis varen var i butikken. Ønskes et samlet tilbud kan dette også lade sig gøre uden at man forpligter sig til at købe.

FORBEHOLD: Alle ordrer behandles med forbehold for force majeure.

Topvvs.dk er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køber som følge af manglende levering.

Vi anbefaler at vores kunder venter med at bestille VVS installatøren til varen er modtaget og bekræftet i god stand.
 

KLAGEADGANG Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mail@topvvs.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Topvvs.dk.dk

Skallegårdsvej 6B

4700 Næstved

mail@topvvs.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Ordre reference_______________________________________________________________________

Forbrugerens navn: ____________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Showroom: Besøg TopVVS.dk´ udstilling Næstved

Skallegårdsvej 6B 4700 Næstved

Åbningstider i butikken: Mandag - torsdag: 08.00 - 15.00

Fredag 08.00 - 11.00

Telefontider: Mandag - torsdag: 10:00 – 12:00 og 12:30 – 14:00

Fredag 10:00 – 12:00

FIRMAPROFIL:

Topvvs.dk ApS

Skallegårdsvej 6B 4700 Næstved Tlf.: 55 99 61 61 Cvr.nr: 30 60 81 86 Mail: mail@topvvs.dk

------------------------------------------------

Bankforbindelse:

Møns Bank: Kontonummer: 6140 – 0002012258 Iban-nr. dk5861400002012258 Swift-kode. DANBDK22

 

 

Handelsvilkår er sidst redigeret 01-02-2024