Om TOPVVS.DK

de kendte mærker til billige priser

VVS skal handles på nettet - så holder budgettet hos Danmarks måske bedste onlineforhandler af VVS artikler og byggematerialer til private og erhverv. Topvvs.dk - Vi servicerer mange tusinde kunder om året med vvs-artikler. Vi er en dansk virksomhed med hovedkvarter i Næstved. Virksomheden startede i år 2002 og vores mål er at tilbyde den bedste service på nettet med de bedste priser på VVS produkter.

Topvvs.dk når Service og kvalitet gør en forskel

Med mere end 150.000 VVS artikler til dit nye køkken og badeværelse, er TOPVVS.dk blandt de største webshops i Danmark. Vores VVS artikler er alt fra små fittings til store badeværelser, varmeanlæg, ventilationsanlæg og meget mere. VVS er en stor del af din hverdag og et meget stort område. Hos Topvvs.dk finder du det meste nemt og bekvemt, stille og roligt uden stress og jag. Hos Topvvs.dk er det hyggeligt og nemt at handle VVS. Topvvs.dk kan med sine mange år i branchen tilbyde et kæmpe udvalg af alt inden for VVS, til nogle af markedets bedste priser. Hos Topvvs.dk går byggeriet aldrig i stå, hos os kan du lave en sikker nethandel.

Vi Støtter

csr-maerket logoMiljøvenligpakning

Her bor vi

cms-img

Vi leverer lige til døren.

Varerne leveres lige til døren hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Vi tilstræber at levere alle lagervare inden for 48 timer. Vores erfaring på dette område, gør at du altid kan føle dig tryg med en handel hos Topvvs.dk. Klik ind i shoppen, brug søgefeltet hvis ikke du klikker dig rundt i menuerne. Ring eller mail hvis ikke du finder hvad du søger, så er vi altid klar til at hjælpe dig med din bestilling.