Liste over varer efter mærke Grohe

Grohe - Pure Freude en Wasser

Grohe er synonym med Tysk kvalitet, og er verdens førende inden for det sanitære område.

Hos Grohe går de højt op i kvalitet, design, bæredygtighed, og teknologi, dette kommer til udtryk i et hav af flotte produkter indenfor både køkkenarmaturer, og håndvaskarmaturer.

Et af de områder hvor Grohe Skiller sig ud i forhold til deres konkurrenter, er deres prisvindende Grohe Red Duo 3i1 vandhane med 100°C kogende vand som kan levere op til 7 liter kogende vand døgnet rundt.

Grohe Red Duo er ikke det eneste de har modtaget pris på, alene de sidste 10 år har de modtaget mere end 240 design- og innovationspriser.

Det er ikke kun køkken, håndvask- og brusearmaturer, for ud over deres store udvalg af armaturer, har de også et stort udvalg af trykplader og indbygningscisterner til væghægte toiletter, og i 2016 kom Grohe frem med deres første Dusch toilet - Grohe Sensia Arena som virkelig er gennemført i både design og brugerbetjening.

Grohe har udover Sensia lavet 3 serier som indeholder både håndvaske, og toiletter i keramic, som er et nyt område de bevæger sig ind på. De hedder "Cube Keramik", "Euro Keramic" og "Bau Keramik"

Som noget nyt i starten af 2019 har Grohe lavt en ny serie af køkkenvaske som findes både med enkelt eller dobbelt vaske, samt med- og uden drypbakke. Disse køkkenvaske er udført i tysk kvalitetsstål, og udformet så de passer ind i et moderne hjem.