Liste over varer efter mærke Quooker

Quooker - Den smarte vandhane

Få mere plads på køkkenbordet og spar på miljøet

Sådan virker en Quooker

Der findes flere funktioner og modeller hos Quooker.

Har du en vandhane i forvejen som du er glad for, men stadigvæk ønsker Kogende vand ved hånden, så er Nordic single taps løsningen. Armaturet er praktisk og nem at anvende. Tuden har mulighed for at justeres i højden.

Ønskes det efterfølgende et alm armatur i samme stil og design, kan der købes et matchende almindelig vandhane nemlig deres Nordic blandingsbatteri.

Ønsker man det vi kalder for et 3i1 armatur så findes der 2 varianter - Fusion og Flex.

Fordelen ved Flex er at den som den eneste har udtrækstud.

Når man har valgt hvilken model man er til, går valget nu på beholder typen.

Quooker kommer med 3 forskellige beholder typer: Pro3 - Combi - Combi+

Pro3-VAQ er det mest benyttede som kan indeholde 3 liter kogende vand, og dette er normalt mere end rigeligt til en almindelig husholdning.

Combi med denne beholder blander du det 100°C varme vand med det alm. kolde vand. på denne måde har du "alm" varmt vand uden bakterier, og det kan bruges direkte i madlavningen. Denne model kan også med fordel bruges i bygninger, hvor der kun er indlagt koldt vand.

Combi+ Er almindelige varme vand længe om at blive varmt, anbefales en combi+ beholder. Beholder starter med at blande det kogende vand om med det kolde vand, indtil det varme vand er varmt nok. Det vil derefter trinløs blande mindre og mindre kogende vand i. På denne måde undgå man stort vandspild.

Nyhed 2019 CUBE

Fra i år er det også muligt at få en vandhane med kogende vand og danskvand, samt iskoldt vand.

På denne måde får du en 5i1 vandhane direkte i samme armatur.

CUBE benytter sig af CO2-patroner til at frigive de bløde bobler i vandet.

Har man en nyere Quooker uden CUBE, er det muligt at tilkøbe CUBE-beholdere, da de nyere armaturer er forberedt CUBE - Det kræver at serienummeret indeholder W på både hanen og beholderen.

Alle Quooker haner efter 2019 er lavet til at kunne tilslutte CUBE, så hvis man på et senere tidspunkt ønsker en CUBE kan det sagtens lade sig gøre at få en vandhane med kulsyre og kogende vand på samme tid.

Bruger Quookeren meget strøm?

En Quooker bruger i gennemsnit 55 øre i døgnet at holde vandet varmt.

Altså omkring de 200 kr. om året, for at have kogende vand til rådighed 24 timer i døgnet.

Faktisk spare man på miljøet ved at købe en Quooker - bare tænk på alt det vand du ikke bruger når du koger vand i en almindelig elkedel, og bare hælder ud igen.

Har man en CUBE model, spare man også en masse tid på at hente danskvand, og man spare miljøet for en masse plastik flasker.