Liste over varer efter mærke Vola

Vola - Dansk design siden 1968.

Vola armaturer er skabt med tanke på at alt overflødigt skulle skæres væk. Det er et armatur der fremstår enkelt og stilrent. Arne Jacobsen designede i 1968 armaturer til Nationalbanken. Deres vision var at skabe et armatur hvor kun selve tuden og grebet var synligt.

Vola armaturer er de samme der bliver solgt i dag, som i 1968, og der er stadigvæk stor efterspørgsel på dem. Både nye unge arkitekter som gamle benytter ofte vola’s produkter.

Når Vola siger at deres produkter er Dansk er der noget om snakket. Stortset alle deres komponenter er produceret i Danmark, og hele processen som for eksempel bukning af tuden sker også på deres fabrik i Horsens.

Vola produktserie findes i mange flotte farver og overflader.

Ud over krom, rustfrit stål, børstet krom, og højglanspoleret messing, findes deres armaturer i 14 flotte farver.

Vola - godt for miljøet og dit helbred.

Vola's produktion er baseret efter LEAN tankegangen om at reducere spild af enhver art. Blandt andet bliver vandet i produktionen genbrugt, og alle metalspåner bliver omsmeltet og genbrugt. De er ISO 120001 og ISO 18001 certificeret.

Alle dele der kommer i berøring med drikkevandet, er produceret i blyfrit materiale.

Vola's armaturer giver forbrugeren mulighed for selv at vælge hvilken mængde vand de ønsker. på den måde kan armaturet sættes op til at være vandbesparende, uden det går på kompromis med komforten

Er der produkter som du ønsker som vi ikke har på siden, kan du kontakte os for en god pris.

Vi har adgang til hele Vola's produkt sortiment i alle farver.