Liste over varer efter mærke Gustavsberg

Gustavsberg - Totalleverandør til dit badeværelse

Skal du totalrenoverer dit badeværelse, eller blot have nyt sanitet, så tilbyder Gustavsberg sortiment kompletløsninger, Deres mål er at det hele skal kunne fås i samme design.

Gustavsberg har siden 1825 produceret porcelæn, Det var dog først i 1839 at det velkendte anker logo kom til.

I 1947 nytårsaften så det første formpressede pladebadekar dagens lys, det resulterede at Gustavsberg var dominerende på badekar området. Fordelen ved den nye type badekar, er at det er meget lettere end de traditionelle støbejernsbadekar som ellers var at finde på det tidspunkt.

i 2000 blev Gustavsberg for anden gang opkøbt, denne gang var det den tyske virksomhed Villeroy & Boch, som er et af Europas mest kendte sanitetsproducenter.

I Gustavsberg produkt sortiment finder man er bredt udvalg af porcelænsprodukter som toiletter - både væghængte og gulvstående modeller. I brus området finder man produkter som bruseafskærmning, brusearmaturer, og badekar. udover dette har de også et stort udvalg af håndvaske, armaturer, toiletsæder, samt baderumsmøbler.

Hos Topvvs.dk har vi også et bredt udvalg af Gustavsberg produktsortiment.

Vi får hele tiden nye produkter ind, men skulle du være på udkig efter et produkt som du ikke kan finde, så tøv ikke med at kontakte os for pris og leveringstid.