Liste over varer efter mærke Duravit

Duravit - 200 years of "Living bathrooms"

Duravit blev grundlagt i 1817 i den tyske by Hornberg. I 1956 udvidet de fabrikken til også at lave sanitære keramik. Det var her Duravit blev til det vi kender i dag.

Duravit har sidenhen udviklet sig til at være en af de centrale spiller på det internationale marked.

De har en arbejdsstyke på over 5.000 medarbejdere fordel på verdensplan, og 10 produktionsanlæg fordel over hele verden.

På trods af at Duravit er en kæmpe virksomhed, går de ikke på kompromis med "håndlavet" kvalitetssikring.

Som så mange andre virksomheder går Duravit også højt op i bæredygtighed.

De gør blandet andet det at de benytter sig af grønne leverandører, der skal sikre at miljøet bliver belastet så lidt som muligt. Træet der er brugt på deres møbler, er økologiske og certificerede bæredygtige skove. Som noget helt stort har Duravit valgt at alle deres materialer kan genanvendes igen. Deres porcelæn kan blive brugt som slidbestandigt materiale ved vejarbejde. den sanitærakryl kan anvendes til forskellige typer lak.

Derudover er alt emballage til deres produkter lavet af 60% genbrugsmaterialer.

Produktsortiment

Duravit har et kæmpe udvalg til badeværelset. De producerer Brusekar, bruseafskærmninger, armaturer, alt indenfor brus, badekartoiletter både som almindelige og med duschfunktion, håndvaske, møbler, saunaer og meget mere

Porcelæn der kommer i kontakt med vand, har man mulighed for at købe med deres WonderGliss overflade. WonderGliss er en glasur som er ekstra hård og stopper alle de små porrer der evt. skulle være i porcelænet, og så har kalk, skidt og snavs svært ved at sætte sig fast.

Design og funktionalitet

Når valget går på designere, er det ikke hvem som helst der får mulighed for at skabe de flotte produkter som kommer til salg fra Duravit. Det er blandt andet Philippe Starck, sieger design Matteo Thun & Antonio Rodriguez.