Liste over varer efter mærke Danfoss

Danfoss, en global leder inden for termostater og varmestyring, har revolutioneret energieffektiviteten i hjemmet.

Med deres avancerede løsninger har de hjulpet forbrugere med at spare milliarder på varmeregninger, samtidig med at de har reduceret CO2-udslippet betydeligt.

Vores sortiment inkluderer Danfoss' pålidelige termostater, effektive gulvvarmesystemer, og deres smarte Danfoss Ally™ løsninger, som giver total kontrol over hjemmets varmeforbrug.

Med direkte levering kan du nemt modernisere dit hjem med Danfoss' innovative produkter.

Danfoss - Engineering tomorrow

Danfoss startede som en enkeltmandsvirksomhed helt tilbage i 1933 af Mads Clausen under navnet 2Dansk Køleautomatik og Apparatfabrik"

Allerede 6 år senere var virksomheden vokset til 26 medarbejdere.

I 1941 bliver virksomheden omdøbt til det vi kender det for i dag - Danfoss.

I 1949 blev prototypen på den første radiatortermostat så opfundet, samt der bliver lanceret regulatorer og oliebrændere.

I dag er Danfoss nok mest kendt for deres termostater og radiatorventiler blandt forbrugere.

Men ud over at lave termostater og radiatorventiler, så laver Danfoss også et hav af forskellige reguleringsventiler, temperaturregulatorer, fjernvarmeunit og vekslere, gulvvarmestyring, oliedyser, og meget andet

Danfoss skaber fremtiden for smart opvarmning

I en verden, hvor komfort og bæredygtighed går hånd i hånd, står Danfoss i spidsen for innovative teknologier, der ændrer måden vi opvarmer vores hjem på.

Disse teknologier giver dig mulighed for at tage kontrol over dit hjem, skabe et mere energieffektivt og behageligt miljø, og endda spare penge på din varmeregning.

Danfoss Ally.

En af disse teknologier er den smarte radiatortermostat, Danfoss Ally.

Med Danfoss Ally kan du spare op til 23% på dine varmeomkostninger.

Denne avancerede termostat giver dig mulighed for at indstille tidsprogrammer og overvåge dit varmeforbrug via en praktisk app.

Endnu bedre, Ally kan integreres med Danfoss' smarte gulvvarmesystem, Danfoss Icon, for at skabe en fuldt integreret opvarmningsløsning til dit hjem.

Ny pålidelig radiatortermostat.

Men Danfoss stopper ikke der - i 2023 har de lanceret et nyt produkt, Danfoss Aveo, som er skabt til at erstatte en af verdens mest solgte radiatortermostater.

Dette betyder, at du ikke blot får et produkt, der er på forkant med teknologien, men også en, der har arvet en rig historie af kvalitet og pålidelighed.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og det er derfor, vi tilbyder Danfoss' brede sortiment af gulvvarme- og radiatortilbehør.

Uanset om du renoverer et eksisterende rum eller bygger et nyt, kan Danfoss' produkter tilpasses dine specifikke behov og hjælpe dig med at skabe det perfekte indeklima.

En løsning der passer til alle.

Uanset om du vælger Danfoss Ally, Danfoss Aveo, Danfoss Icon, eller en kombination, kan du være sikker på at du får produkter, der er designet til at forbedre dit hjem og dit liv.

Med Danfoss' intelligente opvarmningsteknologier er fremtiden for hjemmekomfort lige her og nu.1-2 hverdage