Liste over varer efter mærke Hansgrohe

Hansgrohe - Kvalitet du kan stole på.

året 1901 er det år, hvor det hele startede for Hansgrohe. Allerede i 1905 kom det første brusehoved i produktion på fabrikken. I dag er virksomheden Hansgrohe en af de helt store spillere på markedet, men sine 34 selskaber, og 21 salgskontorer på verdensplan. De beskæftigede over 5000 ansatte og leverer deres kvalitetsprodukter i over 140 lande.

Premium og mærkekvalitet

Når man tænker Hansgrohe, så tænker man på flot design og Tysk kvalitet. Før produkterne fra Hansgrohe kommer i butikkerne, gennemgår de en lang proces ved at afprøve dem i langtidstest.

Hansgrohe arbejder indenfor fire-dimensionelle kvalitetsbegreber

  • Produktkvalitet som skal sikre stabile produkter som, holder i mange år. Der er tænk på alt i brugervenlighed, nem installation, og intelligent funktionsmåde.
  • Designkvalitet Målet er at skabe produkter du vil elsker, selv langt ude i fremtiden. De har blandt andet vundet mange designpriser for deres tidsløse badprodukter.
  • Produktionskvalitet Når et Hansgrohe produkt bliver produceret er valget af materialer, præcisionsarbejde og bæredygtighed De vigtigste faktorer
  • Servicekvalitet Du kan altid besøge Hansgrohe på messer og til events, eller deres showroom. Hos Topvvs.dk har vi også et bredt udvalg af Hansgrohe i vores Showroom.

Når du køber et armatur fra Hansgrohe, så har du ikke blot deres ord for at produktet overholder gældende lovgivning. Hansgrohe har KIWA godkendelser på deres produkter – KIWA godkendelse er godkendt i Danmark indenfor drikkevand, og sikre at du som forbruger får et produkt der lever op efter europæiske standarder.

Derudover er en stor del af Hansgrohe’s produkter også VA-godkendt – VA-godkendelsen er i Danmark frivillig, men det sikre at produkterne lever op til bygningsreglementets krav.

Hansgrohe har produktserier

  • Hansgrohe som laver produkter indenfor Bruserbrusesystemer Håndvaskarmaturerkøkkenarmaturer samt køkkenvaske. Fælles for alle håndvaskbatterierne er at de kun bruger 5 l/min. Det kan derfor være en god ide at udskifte dit gamle armatur og spare penge på vandet og miljøet.
  • AXOR er deres designer serie som også findes indenfor vandhanerbrusere luksuriøst baderumstilbehør.
  • AXOR-produkterne produceres ud fra tanken ”Form follows perfection” og har igennem mere end 20 år været designet af kendte designere som Antonio Citterio, Philippe Starck, Patricia Urquiola samt Jean-Marie Massaud.

Hansgrohe har altid været førende indenfor bad og køkken – Vidste du for eksempel at det var dem der opfandt håndbruseren helt tilbage i 1928, samt brusestangen i 1953.