Liste over varer efter mærke Ifø

Ifø - Nordisk design og kvalitet.

Skal du bruge nyt toilet, toiletsæde, eller en ny håndvask, så vil de fleste nok tænke på Ifø

Ifø kom med deres første toilet allerede i 1936. Dengang tænkte man ikke over vandforbruget, som man også kan se på deres første model, der brugte hele 10 liter vand ved hver skyld.

I dag ser det helt anderledes ud, og Ifø's toiletter er et 2-skyls system på henholdsvis 2/4 liter på stort- og lille skyld. Det første 2-skyls toilet fra Ifø kom allerede i 1991 som var deres Ifø Aqua 21, som er forgængeren til det nok mest kendte Ifø Cera.

Ifø Cera er stadigvæk aktuelt selv efter 23 år på markedet, selv om der er kommet smartere og nyere modeller på markedet.

Design og funktionalitet.

Hos Ifø er det vigtigste at et toilet er funktionelt, ikke ment at design ikke betyder noget, men forstået på den måde at et toilet uden funktionalitet ikke er meget værd, selvom det ser godt ud.

Derfor lægger de meget vægt på det funktionelle inden der overhovedet tænkes på det designmæssige.

Når først funktionaliteten er i orden går arbejdet på designet ind, og Ifø har ofte benyttet sig af Knud Holscher der er en af Skandinaviens helt store spillere indenfor deisgn.

Han har blandt andet arbejdet hos Arne Jacobsen, og har siden 1971 har sit eget designstudio.

Han har i løbet af de sidste 40 år blevet tildelt priser mere end 70 gange.

Han har designet Ifø Aqua, Ifø Ceranova, Ifø Cera, Ifø Sign, Ifø Sense (første del) og Ifø Space 2000

senest har han designet Ifø Spira serien.

Køb Ifø og få fordele uden at betale ekstra

Ifø Rimfree

I dag bliver alle nye Ifø modeller designet med Rimfree. Det betyder at der ingen skyllekant er på deres toilettet. Som forbruger det det en lettere rengøring i forhold til de traditionelle toiletter med skyllekant. I og med toilettet er uden skyllekant, forbliver det mere Hygiejnisk. Gælder ikke Ifø sign og ældre modeller

Ifø Clean glasur

Alle Ifø's toiletter bliver i dag som standard produceret med Clean glasur. dette gør toilettet mere modstandsdygtig over for kalk, snavs- og bakterier. Det fungerer på den måde at overfladen på porcelænet er så hårdt og glat, at snavs og andet ikke får mulighed for at sætte sig fast.

Ifø Fresh sticks

Få duften af frisk toilet hver gang du skal benytte det. Ifø fresh sticks er let at benytte, man åbner blot for låget under trykknappen, og anbringer en fresh-stick i hullet. Når du skyller ud frigiver fresh stikken en passende mængde duft og farve i vandet.

Fresh stiks har udover en dejlig duft også en lettere rengørende effekt af toilettet.

Ønsker du Fresh sticks til et væghængt toilet, skal du dog købe de trykknapper som tilbyder fresh sticks

Svanemærke

Når du som kunde gerne vil købe et baderumsmøbel med god samvittighed, så kan trygt købe Ifø Sense i hvid i størrelsen 60 & 90.