Liste over varer efter mærke Dansani

Dansani - Create your personal space

Dansani har siden 1983 udviklet, produceret og leveret baderumsmøbler i dansk kvalitet. Deres filosofi er at deres produkter skal være funktionelt, enkelt, naturligt, og æstetisk - dette må man sige er lykkes godt for dem.

I og med at vi bruger meget tid på badeværelset af naturlige årsager, er det vigtigt at badeværelset er funktionelt, og der stilles høje krav om indretning, og holdbarhed. Med dette i tankerne har deres produktdesignere udviklet baderumsmøbler med god funktionalitet uanset hvor meget eller lidt plads, du har at gøre godt med.

Godt håndværk er noget de går meget højt op i, så når du køber et produkt fra Dansani er du sikret et produkt der holder i mange år.

For at sikre at deres produkter altid er af højeste kvalitet, uddanner Dansani løbende deres medarbejdere inden for nyeste teknologi og produktionsprocesser, så deres baderumsmøbler er det ypperste på markedet, og din garanti for produktet har en lang holdbarhedstid.

Bæredygtige baderumsmøbler - Når ansvar er en pligt

Når du køber et møbel fra Dansani, er du sikret at produktet er bæredygtigt. Dansani har gjort flere tiltag for at være opfylde kravene for bæredygtighed indenfor produktion og etiske forhold indenfor arbejdsmiljø. Blandt andet kommer alt deres træfinér fra bæredygtige europæiske skove, derudover har de en stram politik i forhold til at undgå spild og genanvende så meget som muligt. De udvælger deres leverandører nøje i forhold til deres politik om miljø og arbejdsforhold.

Personligt præg

Ud over at de møbelpakker du finder på shoppen, så har du også mulighed for at sammensætte dit helt eget møbel. På Topvvs.dk har vi hele dansani's katalog indlæst og kender du artikel nr. på de pågældende vare kan du slå dem op ved at søge efter dem. Har du brug problemer med at finde det du søger, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Meget mere end baderumsmøbler

Ud over at være førende indenfor baderumsmøbler, så er Dansani også stærke indenfor bruseafskærmninger, lamper, spejle/spejlskabe