Nordic Propan varmepumpe, 7 KW, med WIFI, model 2023

Nordic Propan varmepumpe, 7 KW, med WIFI, model 2023
search
  • Nordic Propan varmepumpe, 7 KW, med WIFI, model 2023
  • Nordic Propan varmepumpe, 7 KW, med WIFI, model 2023
  • Nordic Propan varmepumpe, 7 KW, med WIFI, model 2023
  • Nordic Propan varmepumpe, 7 KW, med WIFI, model 2023
  • Nordic Propan varmepumpe, 7 KW, med WIFI, model 2023

Prisen er inkl. SUMO understøtninger.

Mulighed for finansiering - kontakt os.

Nor-R290-700-230
På lager
Forventet levering: 1-2 hverdage
Gratis fragt
Inkl. moms
32.695,00 kr.
Antal

Delbetaling
855 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 32.695 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 855 kr. Samlede kreditomk. 8.298 kr. Samlet tilbagebetaling 40.993 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,19%. Der er fortrydelsesret.

Ønsker du produktet monteret?

Specifikationer

Produktbeskrivelse

Ny Nordic R290 sort Monobloc Varmepumpe 7 Kw

Dit hjem fortjener det ypperste, og det er præcis, hvad denne højkvalitets varmepumpe tilbyder.

Nordic R290 Monobloc varmepumpen er vores seneste tilføjelse til varmepumpeudvalget. Denne unikke propan varmepumpe er blevet designet og udviklet i 2023 og er udstyret med avanceret Wifi-styring. Med dens moderne og elegante display kan du nemt kontrollere varmepumpen fra komforten af dit hjem.

Effektivitet og energibesparelse:

Nordic propan varmepumpen er en førsteklasses opvarmningsløsning, der sikrer en behagelig temperatur i dit hjem året rundt. Denne varmepumpe er kendetegnet ved sin imponerende energiklasse A++ og har en ydeevne på 7 kW, hvilket gør den ekstremt effektiv. Dette betyder, at du ikke kun sparer penge på din varmeregning, men også reducerer din miljøpåvirkning.

Stilfuldt design og brugervenlighed:

Udover sin imponerende ydeevne er Nordic propan varmepumpen også en fryd for øjet og vil uden tvivl passe perfekt ind i enhver hjemmeindretning. Den integrerede Wifi-forbindelse giver dig mulighed for at styre varmepumpen let fra din smartphone eller tablet, så du kan tilpasse varmen efter dine præferencer.

Overkommelig og budgetvenlig:

En af de store fordele ved denne varmepumpe er dens konkurrencedygtige pris. Nordic propan varmepumpen er en prisvenlig investering, der passer til enhver økonomi. Du får en pålidelig opvarmningsløsning uden at sprænge budgettet.

Sikkerhed og bæredygtighed:

Når det kommer til sikkerhed, behøver du ikke bekymre dig. Selvom Nordic propan varmepumpen bruger propan som kølemiddel, er der ingen fare forbundet med dens brug. Denne varmepumpe er blevet grundigt testet og godkendt til brug i Danmark. Med kun en lille mængde propan udgør den ingen risiko for farlige situationer. Desuden er propan et mere bæredygtigt alternativ sammenlignet med andre syntetiske kølemidler.

Hvad er en propan varmepumpe?

En propan varmepumpe, også kendt som en R290 varmepumpe, er et unikt opvarmningssystem, der benytter propan (R290) som kølemiddel. Det sætter den i kontrast til mange gængse varmepumper, der anvender kølemidler, der kan være skadelige for vores miljø.

Takket være deres enestående evne til energikonvertering og miljøvenlige kvaliteter, er propan varmepumper i stigende grad efterspurgte. I forhold til mange af deres konkurrenter er de ofte mere økonomisk fornuftige, hovedsageligt på grund af deres højere energieffektivitet, der kan medføre markante nedskæringer i energiudgifterne.

Desuden er propan varmepumper kendt for at være pålidelige og holdbare, hvilket typisk fører til en forlænget levetid og et reduceret behov for vedligeholdelse sammenlignet med andre varmepumpetyper.

Propan, med sin høje varmekapacitet, er et fremragende kølemiddel for varmepumper, da det er effektivt til at producere varme. Ud over dette er propan en bæredygtig energikilde, idet det er en af de mest almindelige og nemt tilgængelige ressourcer på verdensplan.

Specifikationer:

Model: Nor-R290-900-230

Ydelser:

9kw opvarmning (7  ͦC omg., vand ind/ud 30-35  ͦC)
5kw køling (35  ͦC omg.(DB), vand ind/ud 12-7  ͦC)
10kw brugsvand (20  ͦC omg.(DB), vand ind/ud 15-55  ͦC)

Tekniskdata:

Driftsområde – omgivelsestemperatur -25 – 43  ͦC
Forsyning 230V
Forsikring 16amp
Vandpumpe Grunfoss
Max leveret vandtemperatur 70  ͦC
Cirkuleret vandmængde 1.0 mᶟ/t
Tilslutning vand 1″
kølemiddel R290
Kølemiddelsfyldning 500g
Drift tryk (lavtryksside) 0.8Mpa Drift tryk (højtryksside) 3.0Mpa
Kabinet i Galvaniseret stål
Dimensioner 1167 x 407 x 795mm
Vægt 80kg
Lydeffektniveau (EN12102)  57dB
Lydtryksniveau (1m) 43dB

Hvad er nyt hos Topvvs.dk?
Læs mere
Alternativ produkter
Måske du kan finde noget interessant?