Hansgrohe Logis 70 Håndvaskarmatur, krom, m/løft-op bundventil

Hansgrohe Logis 70 Håndvaskarmatur, krom, m/løft-op bundventil
search
  • Hansgrohe Logis 70 Håndvaskarmatur, krom, m/løft-op bundventil
  • Hansgrohe Logis 70 Håndvaskarmatur, krom, m/løft-op bundventil
702052104
4011097738710
På lager
Forventet levering: 2-3 hverdage
Fragtpris 59 kr. Fri fragt på ordre over 1000 kr.
Inkl. moms
572,88 kr.
Antal

Ønsker du produktet monteret?

Specifikationer

Betjening1-grebs
FarveKrom
BundventilJa

Produktbeskrivelse

Hansgrohe Logis 70

Oplev en forfriskende vandoplevelse med et harmonisk design og en fremragende kvalitet i udførelsen.

Logis 70-armaturet til én-grebs håndvaske er perfekt til det moderne badeværelse med sine klare former og grebets afrundede design. Den smukke kromoverflade er ikke kun iøjnefaldende, men også let at rengøre. Når det kommer til miljøvenlighed og vandforbrug, skiller Logis 70 sig også ud. Takket være en indbygget vandregulator er den maksimale vandgennemstrømning kun 5 liter pr. minut. Det er godt for miljøet og godt for din pengepung.

Dette armatur sikrer den højeste komfort ved håndvasken i moderne badeværelsesmiljøer. Med den velovervejede afstand mellem vandhanen og håndvasken bliver det mellemrummet forvandlet til en komfortzone. Med den rigtige keramik garanterer denne vandhane, at vandet sprøjter frit og ubesværet ved håndvasken. Find den perfekte kombination for dig ved at benytte hansgrohes gratis ComfortZone-test.

Den praktiske løft-op-bundventil gør det nemt at betjene. Med blot én hånd kan du løfte stangen og fylde vasken med vand eller tømme den igen. For at give en ekstra behagelig følelse mod huden, blander vandet sig automatisk med luft ved hjælp af AirPower-teknologien. Du vil straks mærke forskellen med de fyldigere og mere mættede vanddråber. For at sikre din sikkerhed er der også en justerbar temperaturbegrænser, der beskytter både store og små mod skoldning.

Hvad er nyt hos Topvvs.dk?
Læs mere
Alternativ produkter
Måske du kan finde noget interessant?