Grohe Start håndvaskarmatur size m - mat sort

Grohe Start håndvaskarmatur size m - mat sort
search
  • Grohe Start håndvaskarmatur size m - mat sort
  • Grohe Start håndvaskarmatur size m - mat sort
  • Grohe Start håndvaskarmatur size m - mat sort
  • Grohe Start håndvaskarmatur size m - mat sort
701299331
4005176782022
På lager
Forventet levering: 2-3 hverdage
Fragtpris 59 kr. Fri fragt på ordre over 1000 kr.
Inkl. moms
806,00 kr.
Antal

Ønsker du produktet monteret?

Specifikationer

Farve Sort
Betjening 1-grebs
Bundventil Ja

Produktbeskrivelse

Grohe Start Håndvaskarmatur - Mat Sort: Funktionelt design med banebrydende vandbesparelse og koldstart

Tilføj et stilfuldt præg på dit badeværelse og nyd en imponerende liste af funktioner. Den elegante mat sorte finish og den slanke form gør dette armatur til det ideelle valg til moderne indretninger eller til dig, der ønsker at tilføje det ekstra touch af elegance.

Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved dette armatur er Grohes avancerede teknologi, der sikrer en problemfri og præcis justering. Den glidende bevægelse af grebet giver en følelse af luksus og en nem betjening i din daglige brug.

Men dette armatur har meget mere at byde på. Designet er også fokuseret på vandbesparelse. En vandbesparende perlator er indbygget i armaturet, hvilket begrænser vandstrømmen til maksimalt 5,7 liter per minut. Dette intelligente design hjælper med at skåne vandressourcerne og sænker dit vandforbrug uden at gå på kompromis med ydeevnen.

En anden imponerende funktion er koldstart-funktionen. Når grebet er i midterposition, kommer der kun koldt vand ud af hanen. Dette er ikke kun en energieffektiv funktion, der bidrager til at reducere dit energiforbrug, men det giver også en økonomisk oplevelse, da du undgår unødvendig brug af varmt vand.

Udover de allerede nævnte funktioner inkluderer Grohe Start Håndvaskarmatur også:

En justerbar volumenbegrænser, der giver dig fuld kontrol over vandstrømmen og mulighed for at tilpasse den efter dine præferencer og behov.

En temperaturbegrænser, der tilføjer en ekstra sikkerhedsfunktion og beskytter mod forbrændinger ved at begrænse den maksimale vandtemperatur.

En matchende pop-up bundventil, der fuldender det samlede æstetiske udtryk og fungerer problemfrit sammen med armaturet.

Og selvfølgelig en vandbesparende perlator, der ikke kun hjælper med at reducere vandforbruget, men også sikrer en blød og behagelig vandstrøm.

Med Grohe Start Håndvaskarmatur får du ikke blot et fantastisk design, men også et armatur, der tager hensyn til miljøet og dine behov. Oplev den banebrydende vandbesparelse, den problemfri koldstart og den ekstraordinære funktionalitet med dette armatur fra Grohe. Gør din hverdag mere bekvem og stilfuld med et armatur, der virkelig skiller sig ud.

Relateret produkter
M책ske du kan finde noget interessant?
Hvad er nyt hos Topvvs.dk?
Læs mere
Alternativ produkter
Måske du kan finde noget interessant?