Damixa Silhouet brusersæt flex - poleret messing

Damixa Silhouet brusersæt flex - poleret messing
search
  • Damixa Silhouet brusersæt flex - poleret messing
  • Damixa Silhouet brusersæt flex - poleret messing
737635235
5708516833369
På lager
Forventet levering: 2-3 hverdage
Gratis fragt
Inkl. moms
1.416,99 kr.
Antal

Ønsker du produktet monteret?

Specifikationer

MonteringBrusesæt
FarveMessing

Produktbeskrivelse

Damixa brusersæt Silhouet flex - poleret messing

Silhouet Flex-brusesættet er løsningen, hvis du ønsker at installere et stilfuldt nyt brusesæt, uden at bore nye huller i badeværelsesvæggen. Da begge endestykker er justerbare, kan du bruge de eksisterende huller i dine fliser.

Rengøring og kalkfjerning er let med Rub-Clean - du skal blot gnide din hånd hen over den fleksible gummioverflade på brusehovedet. Overfladen er afvisende overfor snavs, og sikrer derfor et pænt og rent brusersæt.

Brusehovedet har 3 funktioner, der nemt kan navigeres mellem. På skaftet af håndbruseren er der nemlig installeret en knap, så du kan navigere frem og tilbage mellem de forskellige muligheder.

På badeværelset eller i køkkenet giver vores børstede PVD-finish i stål, kobber eller messingapparater et eksklusivt udseende, og en tilføjelse af høj kvalitet. Den særlige PVD-belægning giver Silhouet en hårdere og endnu mere robust overflade, der er ekstremt modstandsdygtig over for ridser, korrosion og misfarvning.

Silhouet-kollektionen fås i 7 forskellige overflader og farver. Få den løsning, der fremhæver din personlige stil - både i design, farve og overflade.

  • 1750 mm metal slange med anti-twist
  • Justerbar brusestang i både top og bund
  • Inkl. Glider og sæbeskål
  • Den særlige PVD-belægning giver en hårdere og endnu mere robust overflade, som er ekstremt modstandsdygtig overfor ridser, korrosion og misfarvning.
Relateret produkter
M책ske du kan finde noget interessant?
Hvad er nyt hos Topvvs.dk?
Læs mere
Alternativ produkter
Måske du kan finde noget interessant?