Liste over varer efter mærke TOTO

TOTO – verdens bedste douchetoiletter fra verdens største og mest erfarne producent

Forvent kun det bedste. Når du først har prøvet et douchetoilet fra TOTO, vil du ikke nøjes med andet.

For mere end 40 år siden opfandt japanske TOTO et moderne japansk toilet, der ofte kaldes et douchetoilet i Danmark. Siden da har TOTO løbende været foregangsvirksomhed hvad angår innovation af både kvalitet og design til moderne hjem.

Med et douchetoilet fra TOTO, får du et kvalitetsprodukt med lang levetid fra verdens klart største producent af douchetoiletter/WASHLET™.

Komfort og hygiejne i verdensklasse
Det er ikke uden grund, at TOTO er kend som ”Vandteknologiens Mester” – det oplever du tydeligt med vaskefunktionen.

TOTOs douchetoiletter har alle de funktioner og teknologier, der findes på douchetoiletter – se de mange teknologier her

Derudover får du en række enestående funktioner, der kun findes hos TOTO. Disse sikrer den højeste komfort og hygiejne og skåner samtidig miljøet, så du med ro i sindet kan nyde at bruge dit douchetoilet.

EKSEMPLER på funktioner der KUN findes hos TOTO:

·         Desinficerende vand - EWATER+ sikrer hygiejne i toppen af verdensklassen. Her danner toilettet selv desinficerende vand, der renser vaskedyse og kumme, og som dræber 99,9% af alle bakterier og virus – herunder Corona. Teknologien belaster ikke miljøet, og den har indbragt TOTO den internationale bæredygtighedspris ”GREEN GOOD DESIGN AWARD”.

·         Det prisbelønnede effektive TORNADO skyl, der ikke sprøjter. Skyllet har certifikat på, at det ikke sprøjter og lever op til krav til hospitalshygiejne. Skyllet har opnået ”GREEN GOOD DESIGN AWARD” med begrundelsen: Det leverer en uovertruffen skylning, der rydder skålen første gang, hver gang, med kun 3– til 4,5 liter vand til henholdsvis lille og stort skyl. Det uovertrufne højtydende skylningssystem er mere effektivt i én skylning end de fleste toiletter med flere skylninger.


Bestseller RW WASHLET har det hele

TOTOs douchetoiletter leveres i forskellige udstyrsmodeller. Bestselleren er RW WASHLET, har stort set alt! 
Se oversigt over alle modeller og funktioner
her.

Nemt at installere
TOTOs douchetoiletter kan monteres på fleste indbygningscisterner.